salon partnerski play pomoc

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
08.05.2012 19:41
😊
1
odpowiedz
sensay
32
Centurion

salon partnerski play pomoc

Witam chciałbym otworzyć salon partnerski PLAY. To jest na razie tak wstępny pomysł z zewnątrz wszystko fajnie wygląda reklamy TV Bilbordy na każdym kroku tendencja rosnąca marki. Tylko ciekawe jak jest w praktyce ile Płaci P4 za sprzedaż usług czy jest to rentowne i opłacalne. Może ktoś pracował w placówce frenczyzowej albo prowadzi własną placówke i może coś nie coś podpowiedzieć? Jak się skontaktować bezpośrednio z PLAY przez strone internetową ? Słyszałem żeby z żadnymi pośrednikami nie rozmawiać. Pozdrawiam i proszę o odpowiedzi 

08.05.2012 20:32
2
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Masz lokal?

Lokal powinien spełniać poniższe warunki:

powierzchnia – minimum 30 m2
autonomiczne wejście
duża witryna
możliwość zawieszenia reklamy zewnętrznej nad wejściem, witryną (kaseton, semafor)

http://www.play.pl/pl/obsluga-klienta/kontakt/index.html

08.05.2012 20:36
😊
3
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

Znajomy ma salon playa. Jezeli nie masz mega hiper wypasionego miejsca to... od dwoch miesiecy caly czas co chwile szuka nowych pracownikow... taka jest prawda, chociaz nie chce to musi dawac takie warunki że juz prawie nikt u niego pracowac nie chce... a moze zle tym rządzi a Tobie się uda, czego Ci zycze.

08.05.2012 21:06
4
odpowiedz
sensay
32
Centurion

Lokal mam do wynajęcia w centrum handlowym :) Interesują mniekonkretne stawki i ile tych umow musial bym sprzedawac dzinnie

08.05.2012 22:21
Herr Pietrus
5
odpowiedz
Herr Pietrus
237
Jestę Grifterę

nigdy niczego jeszcze nei zalatwialem w partnerskim, pomijajac umowe z tp. W komórkach zdaje sie na firmowe, oficjalne salony, przynajmniej telefony maja zawsze do obejrzenia i obsługę raczej zorientowana (choć wiadomo, różnie bywa)... Poza tym tak sie zastanawiam, czego ludzie moga tam szukac czesciej niz raz na dwa lata... Pewnie, kazdemu umowy koncza sie w roznym okresie, wiec klientow nie brakuje, ale zawsze taki biznes jawil mi sie jako jakis malo dochodowy, jak patrzylem na te puste zwykle punkty w marketaach czy centrach handlowych... ale moze to specyfika mojego malego miasta, waidomo, ze nikt w warszawie nie pojedzie do głownego salonu specjalnie do centrum... pewnie dobry punkt to podstawa.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl