Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Rusza nowy portal z myślą o nas wszystkich, pomóżmy im i sprawdźmy jaki będzie efekt końcowy!

29.03.2014 14:23
1
zanonimizowany987487
1
Junior
Image

Rusza nowy portal z myślą o nas wszystkich, pomóżmy im i sprawdźmy jaki będzie efekt końcowy!

Cześć i czołem wszystkim!

Wiadomo już, że w dzisiejszych czasach fundraising - system dzięki, któremu można tworzyć zbiórki na własny projekt - rozwija się w Polsce coraz prężniej.
Na polskich stronach zrealizowano już na prawdę wiele kreatywnych pomysłów internautów.
Niedawno pojawił się także kolejny, który jak dla mnie w pełni godny jest polecenia, warto więc by ujrzał światło dzienne w pełnej gotowości.

Na ideowi.pl ruszyła właśnie zbiórka na nowy portal społecznościowy "Chwyć Marzenia" który wprowadza świetne założenia kumulowania w jednym miejscu całej rzeszy ludzi z pasją, ludzi kreatywnych, szukających inspiracji jak i tych którzy dzielą się swoimi osiągnięciami, nawet tymi małymi.
Więcej ciekawych informacji o pomyśle znajdziecie w linku prowadzącym do pełnego opisu projektu
www.ideowi.pl/projekty/chwyc-marzenia-portal-pelen-pasji-35.html .

Pomóżmy Twórcą spełnić ich marzenie a i sami na tym dobrze wyjdziemy, niech pojawi się nowe, ciekawe miejsce w sieci dla każdego!

Zachęcam więc do wspierania jak i polecania dalej :)

29.03.2014 14:28
Soulcatcher
2
odpowiedz
Soulcatcher
283
ESO

Premium VIP

Za taką kwotę nie odpalicie żadnego portalu. Dopisz zero i będzie amatorski, dwa zera i może coś z tego będzie.

I jeszcze taka uwaga dla wszystkich którzy chcą prosić o pieniądze. Jak chcesz np. 100 000 złotych to jak odpalasz akcję powinno być z 25 000 zaoferowane, bo wtedy przynajmniej wygląda to na interes.
Ty masz wpłacone 25 złotych, rozumiem że na tyle oceniasz tą akcję?

29.03.2014 14:53
3
odpowiedz
Apocaliptiq
168
Legend

[2] +1

13 000 zł ?
Rozumiem, że chcesz jednym programistą i grafikiem ( o ile budżet pozwoli ) zbudować ten serwis w miesiąc?
edit. oczywiście nie liczę pozostałych koszów, jak serwer, domena, oprogramowanie, sprzęt, biuro, podatki itd.

Poza tym ... popracujcie jeszcze nad pomysłem.

Forum: Rusza nowy portal z myślą o nas wszystkich, pomóżmy im i sprawdźmy jaki będzie efekt końcowy!