Router rozłącza neta

Forum Komputery
Odpowiedz
05.06.2011 11:55
ma_ko
1
odpowiedz
ma_ko
61

Router rozłącza neta

Mam problem. Mam neta w domu kablowego tzn idzie kabel do takiego małego białego pudełeczka a z niego wychodzi inny do komputera. I jest OK. Ale chciałem podłączyć router żeby mieć dodatkowo podłączone PS3 bezprzewodowo. I tu zaczynają się schody. Najpierw miałem jakiegos Siemensa, podłączyłem go i przez tydzień było OK aż nagle przerwał połączenie, przestała swiećić się dioda WAN i nie były neta ani w kompie podłączonym przewodowo ani w PS3 musiałem go zrestartować i od nowa ustawić i tym razem po kilku minutach przerwał połączenie. Powtórzyło się to kilka razy aż w końcy się go pozbyłem. Teraz mam Philipsa i to samo podłączyłem był net przez kilka chwil a jak poszedłem podłaczyć do niego moją PS3 to nawet nie skonczyłem zapisywać ustawień i sie skończyło. Ktoś wie coś może? Może to wina jakichs dodatkowych ustawień? System to Winda XP sP3

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl