Reklamacja monitora, pomocy!

Forum Komputery
Odpowiedz
06.12.2011 22:44
1
odpowiedz
zanonimizowany817630
3
Legionista

Reklamacja monitora, pomocy!

Witam wszystkich!
Kupiłem monitor Lg led ips E2370V-BF na allegro. Zaraz po podłączeniu, na czarnym tle spostrzegłem nierównomierne podświetlenie matrycy, najbardziej widoczne w górnej części. Kontaktowałem się ze sprzedawcą, który kazał mi się zgłosić do serwisu lg. Tak też zrobiłem, lecz monitor odesłali stwierdzając brak usterki. Z tego powodu chciałbym oddać ten monitor, ale wiem że na to mam 14 dni. Więc jeśli dwa tygodnie spędził on w serwisie to też się liczy i nie moge już zwrócić?

07.12.2011 12:37
2
odpowiedz
zanonimizowany807452
18
Konsul

Masz 10 dni na zwrot, nie 14 i monitor nie moglby byc uzywany. Teraz skoro byl juz w serwisie, to nie ma podstaw do zwrotu, bo termin dawno minal. Nierownomierne podswietlenie to normalka, szczegolnie w takiej tandecie jak produkuje LG. Sprobuj wyregulowac je w menu.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl