RE: ORC Problem z GFWL

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
19.09.2016 11:22
Piotr_85
1
odpowiedz
Piotr_85
24
Legionista

RE: ORC Problem z GFWL

Mam problem z uruchomieniem gry. Posiadam oryginalne pudełkowe wydanie. Po instalacji i próbie uruchomienia gry włącza się GFWL i chcę sprawdzić datę wydania gry. I tu pojawia się problem gdyż wyskakuje komunikat że GFWL nie widzi połączenia z internetem. Próbowałem już wyłączać zaporę i antywirusa, podpinałem mobilny internet, przeinstalowywałem program i samą grę, pobierałem najnowsze GFWL i nic nie pomaga. W czym może tkwić problem? 

19.09.2016 11:31
PanWaras
2
odpowiedz
PanWaras
100
Legend

Problem w tym, że GFWL jest martwe. Spróbuj aktywować grę poprzez steam.

19.09.2016 18:28
Piotr_85
3
odpowiedz
Piotr_85
24
Legionista

Niestety klucz nie działa na Steam. A z GFWL nie jest przypadkiem tak że miał być wyłączony sklep i wszystkie inne opcje, ale aktywacja gier miała działać. Instalowałem tą grę jakiś miesiąc temu i jeszcze działała tylko wtedy nie miałem czasu w nią zagrać. Klient GFWL jest nadal do pobrania na stronie MS więc wygląda że jeszcze wspierają swoją usługę chociaż w min. sposób.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl