No więc prowadząc klub zdecydowałem się w połowie sezonu na dwa transfery. I kiedy zawodnicy do mnie przeszli po prostu nie mogę wystawiać ich na mecze Obok ich nazwisk są skreślone puchary. Wiem mniej więcej o co chodzi, Na początku sezonu musiałem ustalić skład, była tam określona liczba zawodników zagranicznych itd. no ale wtedy nie miałem jeszcze zawodników których kupiłem, więc czy można teraz jakoś ten skład zmienić albo coś? po prostu nie chce czekać do końca sezonu aż będę mógł ich wstawić.
Nie wiem jak jest w FIFA Manager, ale generalnie przepisy nie pozwalają grać zawodnikowi w meczach europejskich pucharów w dwóch klubach w ciągu tego samego sezonu. Więc jeśli zawodnik grał w pierwszej połowie sezonu np. w lidze mistrzów w poprzednim klubie to w drugiej w takich meczach już u Ciebie nie zagra. Dopiero w nowym sezonie. Liga to inna para kaloszy - musisz po prostu go dodać do składu, co AFAIK można zrobić kiedykolwiek.
no właśnie mi chodzi o ligę, ale nie wiem gdzie go można dodać do składu, szukam i szukam i kurde nic. Pomoże ktoś kto grał w FM ?
proszę o pomoc!
W profilu zawodnika powinno byc zarejestruj czy uprawnij.. juz nie pamietam dokladnie
w profilu zawodnika to może w Football Manager ale nie w FIFA Manager... już szukałem