Pytanie do poznańskich kierowców

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.11.2011 22:15
1
odpowiedz
zanonimizowany794534
6
Legionista

Pytanie do poznańskich kierowców

Witam,

w tym tygodniu wybieram się do Waszego pięknego miasta, niestety wiem, że część ulic jest w remoncie. Oto moje pytanie: czy dam radę przejechać trasą: Bukowska- Grochowska-Hetmańska-Głogowska? Zastanawiam się po prostu czy nie napotkam na atrakcje na skrzyżowaniu z Grunwaldzką, która jest remontowana. Będę jechała tam koło 7.00 rano czy mam spodziewać się korków na tej trasie?

22.11.2011 22:23
tygrysek
2
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

a czy ja dobrze rozumiem, że chcesz jechać z bukowskiej na głogowską? a skąd dokładnie i jaki jest cel dokładnie na głogowskiej?

i korki będą, nie jakieś masakryczne ale będą. no chyba, że to będzie pierwszy dzień opadów deszczu czy śniegu to będą większe korki

22.11.2011 22:25
Saul Hudson
3
odpowiedz
Saul Hudson
53
Legend

Grunwaldzka jest w przebudowie trochę dalej, także nie powinnaś spotkać nieprzyjemności na skrzyżowaniu z Grochowską. W każdym razie życzę powodzenia w przebijaniu się Bukowską po godzinie 7. Ta ulica nie ważne czy są remonty czy nie, to i tak jest zakorkowana.

22.11.2011 23:17
tygrysek
4
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

ja bym przebijał się przez kaponierę. mimo, że remontowana to niezbyt przez to właśnie zatłoczona

22.11.2011 23:27
Saul Hudson
5
odpowiedz
Saul Hudson
53
Legend

Zależy jeszcze z której strony Poznania będzie wjeżdżać, ale domyślam się, że od lotniska. A w takim układzie im szybciej zjedzie z Bukowskiej tym lepiej. Ja bym skręcił w Grochowską i nie pchał się do kaponiery, zwłaszcza że tak rano możliwy jest sajgon na odcinku Bukowskiej od Przybyszewskiego do Zeylanda.

23.11.2011 07:48
tygrysek
6
odpowiedz
tygrysek
249
porywacz zwłok

dzisiaj jechałem przez jeziorańskiego i przez kaponierę około 6:30 i są to miejsca które można przejechać bezproblemowo. teraz bukowską dojedziesz bezpośrednio prosto do grunwaldzkiej bo jest udostępniony taki przejazd na czas remontu kaponiery i w prawo w roosevelta i masz całą głogowską przejezdną bez problemu

24.11.2011 08:23
😊
7
odpowiedz
zanonimizowany794534
6
Legionista

Dziękuję wszystkim za cenne wskazówki.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl