Pytani dot. Wieska 2

Forum Gry RPG
Odpowiedz
19.06.2011 16:14
1
odpowiedz
MiszczX
66
Generał

Pytani dot. Wieska 2

Jestem w I akcie, mam 8 lvl i mam do was kilka pytań :D.

1. Ide w szermierke i w ścieżce treningu(czy jakoś tak) wrzuciłem 2 pkt do blokowania ciosów - czy potrzebnie? Tzn chodzi o to, czy jak będę mial kontre to czy to się przyda? Czy gdyby nie było odblokowanego blokowanie ciosow w 100% to przy kontrowaniu bym tracil hp?

2.opłaca się zmieniać miecze i zbroje w 1. akcie ? mam ok 2000 orenów, a jeszcze nie zbadałem śladow kejrana na statku... Moge wykonać miecz wiedźmiński 17-24 obrażen chyba. A stalowy mam taki fajny ząbkowany :D Na T chyba. Zbroja niebieskich pasów z 3 wzmocinieniami.

3. Jaką runą najbardziej opłaca się wzmacniać miecze? Tą Ysigh (coś takiego) bo bym kupił recepturę i ją zrobił.

19.06.2011 16:24
2
odpowiedz
Yoe_NPC
3
Senator

1. Zależy jak kto gra, ja przez całą grę w ogóle ani razu nie użyłem bloku. Po co jak sa uniki? IMO szkoda punktów...

2. Jak masz zbroję niebieskich pasów to nic innego lepszego w pierwszym akcie nie ma oprócz zbroi z Kejrana którą możesz zrobić po ubiciu tegoż bossa. Nie nie zmieniaj zbroi. A miecze to zalezy. Ja miałem księżycowe ostrze i Dyabla...Nie wykuwałem, jak znalazłem coś lepszego to brałem...Na początku drugiego aktu i tak sa szczerbce 2 razy lepsze od ulepszonych najlepszych kos z I aktu, nie ma co zmieniać.

3. Ja ulepszałem tylko runami Ysgith i tymi z bonusem do podpalenia. Ogólnie jeżeli chodzi o runy to tylko Ysgith...

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl