PS2 ;) Jaki RPG typu baldurs gate, champions of norath dla dwóch graczy ...

Forum Gry RPG
Odpowiedz
12.03.2011 00:55
😒
1
odpowiedz
zanonimizowany783890
1
Junior

PS2 ;) Jaki RPG typu baldurs gate, champions of norath dla dwóch graczy ...

Witam panowie i mam nadzieje jakieś panie też ;)
Jak w temacie Błagam wręcz podajcie jakieś tytuły na PS2 takich gierek właśnie jak baldursik czy champions. Wspólny ekran, open map, ekwipunek i przede wszystkim na dwóch. Panowie pomocy już wszystko przeszliśmy Baldurs Gate Dark Alliense I i II ; Champions of Norath też obie części;Realsm.... i Army. I co dalej proszę pomocy.
Piszcie piszcie proszę na meila [email protected]
Z góry wielkie dzięki panowie, liczę na Was

12.03.2011 00:59
2
odpowiedz
Yaodlin_NPC
62
Generał

Tak dla pewności. Baldur przypomina jaki typ? Hack'n'Slash czy tego z PC?
Słyszałem, że to bardziej sieka jest.
To dość ważne więc odpowiedz jak najszybciej :)

EDIT: Dobra, bo widzę, że Cie nie ma. Poczytałem na necie i widzę, że to hack'n'slashe. Trzymaj parę propozycji:
- Demon Stone (nie wiem ile ma z RPGa, ale chyba masz multi i jest to nawalanka :))
- Gauntlet: Seven Sorrows (ograniczony RPG, ale jest multi)
- Monster Hunter (tu jest taki problem, ze nie wiem czy można grać na jednej konsoli, czy tylko przez sieć)
To by było na tyle. Na PS2 najczęściej grywam sam i takie gry tylko szukam, wiec mało ich znam w dodatku pasujących do Twoich wymogów. Akurat gry jakie przeszedłeś też chciałem napisać. Niestety z wiadomych przyczyn nie mogę.

13.03.2011 22:11
👍
3
odpowiedz
zanonimizowany783890
1
Junior

Endex wielkie dzieki
Zaraz ich poszukam w sieci.
Ja właśnie grywam z mężem więc gierki na dwóch ;) I właśnie takie RPG oczarowało mnie Diablo na PC i tak już zostało ;)
Raz jeszcze dzięki i jakby coś Ci się rzuciło w oczy to będę bardzo wdzięczna :) Pozdro

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl