Ps2 granie online

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
05.10.2011 19:17
1
odpowiedz
zanonimizowany809982
1
Junior

Ps2 granie online

Więc posiadam konsole PS2 jest to starsza wersja (grubsza) oraz posiadam gre BattleField 2: Modern Combat w ktorej jest opcja gry przez internet, czytalem wiele watkow na ten temat lecz jedyne co z tego wynioslem to, ze trzeba podlaczyc modem do konsoli itp, Otoz komputer mam w gornej czesci domu i jest on bezprzewodowo podlaczony do routera jakie kroki powinienem podjac i czy jest to w ogole mozliwe zeby grac przez internet w mojej sytuacji, prosze o pomoc Pozdrawiam

06.10.2011 18:03
The Puchacz
2
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

eh, musisz mieć ,,kartę sieciową" ale o ile się orientuję do wersji GRUBEJ konsoli trzeba ją dokupić. W SLIM jest ona wbudowana. Potem podłączyć konsole kabelkiem do routera i już :) musisz kupić dłuuuugi kabel. Jak dobrze pamiętam to jest chyba kabel ETHERNET a nie taki zwykły. Sam miałem SLIM ale do netu jej nie podpinałem bo zwyczajnie nie bawiło mnie to.
Zdaje się że trzeba mieć też konto PSN

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl