Przywary niektórych gier .

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
06.09.2011 21:29
Predi2222
1
odpowiedz
Predi2222
101
CROCHAX velox

Przywary niektórych gier .

Raczej to zła kategoria ale żadna inna nie pasuje .

Niektóre gry mają swoje "przywary",że jak się wymieni ich nazwę to odrazu leci jakieś konkretne skojarzenie (najczęściej negatywne) ,np metin 2/cs -gry dla noobów,simsy-gra dla dziewczyn itp .
Znacie jakieś inne ?

[2] Tibia co ?

06.09.2011 21:30
Jeremy Clarkson
👍
2
odpowiedz
Jeremy Clarkson
139
Prezenter

Tibia

06.09.2011 21:34
leem230698
3
odpowiedz
leem230698
129
Lewacki Wojownik

The Sims to nie tyle gra dla dziewczyn, ale dla dzieci, a w szczególności tych, dla których ich własne życie to za mało. Nie mam na myśli, że są złą serią, wręcz przeciwnie, ale znam osoby, które grały w to 24/7 i możecie sobie wyobrazić co z tego wyrosło.

CS pokazuje natomiast (albo jego środowisko, gracze), że nie jest grą dla krótkodystansowców. Tam nie można zagrać "od tak". Podróż w jedną stronę jest głupim pomysłem jeśli zwrócić uwagę na fakt, że niektórzy grają w to od premiery. W dniu dzisiejszym, nowicjusze nie będą mieli czego po sobie zbierać. Z rozgrywki nie da się czerpać radości, ot co. Mimo to, nadal jest to jeden z najlepszych multiplayerowych szooterów od lat.

06.09.2011 21:50
👍
4
odpowiedz
zanonimizowany736805
33
Konsul

Limbo of the Lost - Symbol bezczelnego plagiatu.

06.09.2011 21:53
szymon_majewski
5
odpowiedz
szymon_majewski
114
Legend

Seba169 -> o tej grze prowadzilem juz wywod. Wszystkiemu winien jest Steve Bovis, ale nie chce mi sie o tym pisac drugi raz

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl