Przestał działać mi pad do PC Microsoft Wireless XBOX 360 !!!

Forum Komputery
Odpowiedz
07.04.2011 19:41
The Puchacz
😍
1
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

Przestał działać mi pad do PC Microsoft Wireless XBOX 360 !!!

Nie wiem co się stało. Jakiś rok temu kupiłem pada. Postępowałem zgodnie z instrukcją. Zainstalowałem to co jest na płytce czyli Xbox 360 Accessories 1.1 Potem podpiołem odbiornik i włączyłem pada i działał bez problemów aż do teraz. Jakiś czas temu aktualizowałem po przez program chyba Agent Max różne rzeczy w kompie stery do karty itp. i zaktualizowałem pada bo akurat była jakaś aktualizacja która nazywała się dość dziwnie i chyba w nazwie miała słowo HUD lub HID. Po tej aktualizacji dość długo nie używałem pada aż do dziś bo akurat naszła mnie chętka popykać w Shauna Whita Skateboarding na PC. A tu patrze pad nie działa. Więc szybko robię reinstale sterów i włączam bionic comando ale gałki w grze działają tak jakby wolniej. Włączam SWS a tam nie działa w ogóle. Mogę jakoś naprawić to ? proszę o szybka odp

07.04.2011 19:46
The Puchacz
2
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

Tak jakby przestał mi go komp wykrywać

07.04.2011 19:55
3
odpowiedz
Swietlisty_Az_NPC
33
Generał

A sprawdzałeś na innych bateriach?

07.04.2011 20:15
The Puchacz
4
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

Tak, jakieś propozycje ?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl