Przedyskutuj Artykuł: Zapowiedź Neocron - Świadomość

Forum Inne Gry
Odpowiedz
20.09.2001 11:40
1
odpowiedz
ZespolGOL
38
Legend

Przedyskutuj Artykuł: Zapowiedź Neocron - Świadomość

Czekamy na wasze opinie na temat artykułu Zapowiedź Neocron - Świadomość

20.09.2001 12:04
👍
2
odpowiedz
zanonimizowany612
19
Generał

Ehh, zle mi sie to czytalo. Poczatkowo bylo calkiem fajnie, potem stawalo sie gorzej, az do kompletnej kleski po scenie spotkania w parku. Brr... na szczescie potem znowu zaczelo byc w miare przyjemnie - ale chaos narracyjny wytracal mnie czasem z klimatu, jaki - w zamierzeniu - mial on uzyskac; przesada po prostu. Pomysl jednak na taka forme jest ciekawy - chociaz nie nowy - i dodaje artykulowi kilka punktow. Rowniez humor - miejscami - zmienia moje ogolne wrazenia z nichetnych autorowi, poprzez obojetne, az do calkiem pozytywnego nastawienia mojej skromnej osoby. Zdania krotkie i komunikatywne az do bolu, to czasem drazni jesli czyta sie cos takiego (to nie post na forum przeciez ;). Za to odebralbym kolejnych kilka punktow. Ogolnie jendak nie najgorzej, chociaz mam wraznenie, ze Gabriel napisal nie tylko to, a cokolwiek czytalem wczesniej podobalo mi sie bardziej. Ale co ja tutaj marudze i kogo to obchodzi... ;-))

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl