Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Proszę o pomoc w odnalezieniu gry

14.07.2021 23:54
1
Grumbler74
2
Junior

Proszę o pomoc w odnalezieniu gry

Jakieś 15 lat temu kumpel zapodał mi zlepek gier ze starych konsol w jednym grubym pliku na PC. Jedna szczególnie mnie wciągnęła.
Wybierałeś charakter, zwierzę, którym jeździłeś rowerkiem na trasach przełajowych, różnych nawierzchniach, nawet po lodzie w późniejszych etapach. Zwierzęta do wyboru, to były: kura, borsuk, lis, wilk i niedźwiedź. Może było ich więcej, nie pamiętam. Na tej samej planszy (trasie) każdym zwierzakiem inaczej się jeździło, bo rowerek inaczej reagował na ciężar danego zwierzęcia. Każdy etap zaczynał się startem i metą w tym samym miejscu. Jeśli wybrałeś na przykład lisa, wszystkie pozostałe zwierzęta startowały razem z Tobą i jak miałeś wprawę, zostawiałeś je za sobą, albo one wyprzedzały Ciebie jak jeszcze nie znałeś etapu. Zapisywałeś swoją ksywę w rankingu gry i mogłeś rywalizować z innymi graczami, albo sam poprawiać swoje wyniki (czas przejazdu). Puentując, zajębista gierka, szukałem w grafice i opisach Google wpisując słowa kluczowe, które wydawały mi się istotne, ale nie znalazłem, dlatego byłbym bardzo wdzięczny za plik z tą grą, albo chociaż przypomnienie jej nazwy. Z góry bardzo dziękuję :-)

post wyedytowany przez Grumbler74 2021-07-14 23:58:43
Forum: Proszę o pomoc w odnalezieniu gry