Czesc, posiadam swoj sprzecik juz blisko pol roku i generalnie jestem bardzo zadowolony. Nie wiem jak HP sie spisuja , ale no uwazam model za udany . Zaznaczam, ze laptopa mam tylko do internetu , filmow, muzyki, nie zalezy mi na grach . Chcialbym jednak zeby ktos obczajony w sprzecie wypowiedzial sie na temat tego co tutaj ma pod maska i napisal mi tez, ile ten komputer moze mi jeszcze smialo posluzyc do czynnosci , ktore napisalem .. internet , filmy , muzyka .
Mam coś takiego 2 core 2,7 Ghz z ramem 4GB i daje sobie rade z filmami 1080p.
Najprędzej mogą wystąpić problemy umieszczonymi mediami online na stronach, póki co używaj i nie martw
Via Tenor
ile ten komputer moze mi jeszcze smialo posluzyc do czynnosci
Tyle ile będzie działać(i jeżeli nie będziesz się denerwować, że wolno działa). Jedne laptopy padają po 4 latach, inne po 6, a ja mam swojego notebooka acera, który 9 lat już działa(oczywiście wolno, ale działa).
Ogólnie to twój laptop z niskiej półki (i mam nadzieję, że więcej niż 2500 zł za niego nie wydałeś, bo w takiej cenie spokojnie można było o wiele mocniejszego z core i3 wyrwać).
W skrócie korzystaj póki działa.
Dzieki, bardziej mi chodzilo o to , jak z softem beda sie miec sprawy, typu wlasnie programy jakies, filmy , internet .. Bo wiadomo, ze hardware to juz troche loteria, tak jak ktos napisal.. jeden dziala rok a inny 9 lat . Ale dzieki no :) Po prostu ja nie szukalem kompa do gier , tylko do intenetu , ogladania filmow .. Zreszta byl to prezent , wiec tym bardziej spoko :) A.. napisze tak od siebie, ale zadziwil mnie dzwiek tego laptopa .. Jak na wbudowany glosnik, dzwiek jest mega czysty, mega glosny i naprawde, jak na laptopa i to jeszcze nizszej klasy , powiedzialnym ze jest 10 na 10 .
Tak tak, niby komputer wedlug samej aktualizacji podobno jest odpowiedni do podwyzszenia , jednak ja od poczatku nie mam do tego systemu przekonania. Jest nowy i napewno duzo jeszcze jest tam do poprawek, co by sie przekladalo na problemy z softem .