Moja gmina bierze udział w konkursie 100 placów zabaw na 100 lat Nivea, wytypowane zostało miejsce które na dzień dzisiejszy nie jest zaktywizowane w żaden sposób i jest jedynie zbiegowiskiem lokalnego menelstwa. Jeśli możecie pomóc zagłosujcie na Gminę Komorniki w konkursie :) Sama dzieci nie mam i korzystać z placu nie będę, ale popieram jak najbardziej takie akcje :)
http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/789?inv=BeeS
Droga nutko to bardzo szlachetny gest. Takich ludzi jak Ty potrzebuje nasze Państwo. Dzięki tego typu inicjatywą wyrośnie nam mądre społeczeństwo: pracowite, mądre, zdyscyplinowane.
Z dużą chęcią oddam głos.
jeszcze chyba nigdy nie widzialem placu zabaw na wsi...
Najfajniej by było gdyby miejsca typu nie wiem Bytom, który jest super ale jest zaniedbany dostały takie nowe ogródki:)
+1
settoGOne - mieszkam od urodzenia w Komornikach i jedyny porządny plac zabaw jest na zamkniętym terenie przedszkola, mnóstwo osiedli nowych się pobudowało ale oczywiście inteligentni deweloperzy nie przewidzieli tego, że dzieciaki nie mają się gdzie bawić :/ smutne to... także fajnie, że Nivea chce stworzyć aż 100 nowych placów :) a nóż widelec łyżeczka moja wiocha się załapie :)