Program do nauki Angielskiego

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
22.04.2012 16:27
Morbus
1
odpowiedz
Morbus
248
settler

Program do nauki Angielskiego

Witam
Chcialbym zakupic jakis dobry program do nauki j.angielskiego cos w formie Kursu. co polecacie ? programu bede uzywal na laptopie

22.04.2012 20:13
Lysack
2
odpowiedz
Lysack
68
Przyjaciel

Ja w piątek kupiłem supermemo - jutro powinno mi przyjść.

Miałem już doświadczenie z tym programem i muszę przyznać, że świetnie się sprawdza. Problem tylko taki, że jak już odpuszczę sobie jeden dzień, to później ciężko mi wrócić (a już nie daj Boże gdy mam format dysku lub jakiś dłuższy wyjazd).

Tak czy siak program prezentuje chyba najlepszą relację ceny do jakości. Za 145zł otrzymujesz program z podręcznikiem na trzech poziomach zaawansowania, a do tego dostajesz kurs wymowy Say It Right.

23.04.2012 11:54
Herr Pietrus
3
odpowiedz
Herr Pietrus
237
Jestę Grifterę

ja zaluje ze eTutor jest taki drogi (abonament chyba 170zł za rok!).
Słownik diki.pl bardzo ulatwia dodawanie wielu słówek do list np[. z artykułów w internecie... ale faktem jest, ze definicje ma , jak to w słownikach ang-pol - często średnio dokładne, o tym, ze brakuje w nich np. szczegółowych informacji o stosowaniu slowa, łaczacych sie z nim "przyimkach" ktore dobrze byloby przyswajać od razu, nie wspomnę...

ale jakbym mial własne fiszki robic np. z pomocą OALD, czy tam innego LDCE, to bym się pochlastał...

23.04.2012 12:43
4
odpowiedz
zanonimizowany369854
46
Senator

Supermemo i Anki.

20.05.2012 17:58
Morbus
5
odpowiedz
Morbus
248
settler

dzieki supermemo zamowione

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl