Program do nauki Angielskiego
Witam
Chcialbym zakupic jakis dobry program do nauki j.angielskiego cos w formie Kursu. co polecacie ? programu bede uzywal na laptopie
Ja w piątek kupiłem supermemo - jutro powinno mi przyjść.
Miałem już doświadczenie z tym programem i muszę przyznać, że świetnie się sprawdza. Problem tylko taki, że jak już odpuszczę sobie jeden dzień, to później ciężko mi wrócić (a już nie daj Boże gdy mam format dysku lub jakiś dłuższy wyjazd).
Tak czy siak program prezentuje chyba najlepszą relację ceny do jakości. Za 145zł otrzymujesz program z podręcznikiem na trzech poziomach zaawansowania, a do tego dostajesz kurs wymowy Say It Right.
ja zaluje ze eTutor jest taki drogi (abonament chyba 170zł za rok!).
Słownik diki.pl bardzo ulatwia dodawanie wielu słówek do list np[. z artykułów w internecie... ale faktem jest, ze definicje ma , jak to w słownikach ang-pol - często średnio dokładne, o tym, ze brakuje w nich np. szczegółowych informacji o stosowaniu slowa, łaczacych sie z nim "przyimkach" ktore dobrze byloby przyswajać od razu, nie wspomnę...
ale jakbym mial własne fiszki robic np. z pomocą OALD, czy tam innego LDCE, to bym się pochlastał...
Supermemo i Anki.