Problemy z kompem

Forum Komputery
Odpowiedz
27.06.2011 13:59
matmafan
1
odpowiedz
matmafan
187
Altair ibn al-Ahad

Problemy z kompem

Witam, mam problemy z komputerem, otóż zainstalowałem sobie kilka gier, i teraz chcę te gry usunąć, wchodzę w panel sterowania, dodaj lub usuń programy, wybieram dany tytuł klikam usuń i wyskakuje takie coś. 'The setup files are corrupted. Please obtain a new copy of the program', i tak jest prawie na każdej grze. Jedną udało mi się usunąć i gdy chcę usunąć pozostałości po tej grze z dysku to wyskakuje komunikat że nie można usunąć taki i taki plik ponieważ jest on używany przez inny program. I tak jest ze wszystkimi grami, że nie da się usunąc, nawet w koszu mam pliki których nie mogęusunąć. Mam jeszcze inne problemy np, gdy chcę zagrać w gta iv to muszę za każdym razem zainstalować patcha bo jak wyłączę komputer i znów chcę zagrać to znów wyskakuje błąd. Tak samo mam jak ściągnę jakieś darmowe programy typu fraps, to jak zainstaluje to działa ale jak wyłącze komuter to nie działa, i plik instalacyjny też nie i muszę od nowa ściągać, to samo jest z mozillą i innymi plikami ściągniętymi z neta. Program antywirusowy nie wykrywa żadnych błędów, nie wiem czy robić formata czy coś. Poradźcie.

27.06.2011 19:09
matmafan
2
odpowiedz
matmafan
187
Altair ibn al-Ahad

Up

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl