problem zacinają się gry

Forum Komputery
Odpowiedz
17.08.2012 14:38
1
odpowiedz
mati1358
6
Junior

problem zacinają się gry

witam od jakiegos czasu mam problem zacinają mi się gry na początku zacinały się tylko troszkę najczęściej w menu danej gry ale wczoraj po powrocie z wakacji kiedy komputer nie był od 10 dni uruchamiany gry zaczęły się bardzo ciąć że nie idzie w nie grać dopiero gdy wyłączę na chwilę komputer i za kilka minut ponownie go uruchomię wszystko zaczyna dobrze chodzić ale te zacinanie się gier jednak bardzo mnie martwi dodam też że do karty graficznej mam najnowsze sterowniki więc nie wiem czego to może być problem bardzo proszę o pomoc.

z góry dzięki.

17.08.2012 17:55
2
odpowiedz
Railroth_NPC
67
Generał

Przede wszystkim podaj więcej danych , takich jak system operacyjny i podzespoły. Ściągnij program do pomiaru temp. najlepiej aida64 i sprawdz temp. proceosra , płyty głównej i karty graficznej , zrób skan w poszukiwaniu wirósów , zdefragmentuj partycje , oczyść rejestry. Jeżeli nic nie pomoże pozostaje format

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl