Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z Warzone - wyrzuca z błędami 0xc0000005

15.07.2020 21:13
1
Denis240
1
Junior

Problem z Warzone - wyrzuca z błędami 0xc0000005

Witam, od ponad miesiąca męczę się próbując rozwiązać problem jaki mam z Call of Duty Warzone. Sytuacja wygląda tak, że wyrzuca mnie niemal za każdym razem podczas rozgrywki (od miesiąca rozegrałem może 2-3 mecze bez błędu...) niezależnie czy to BR, czy Grabież, niezależnie czy gram solo czy ze znajomymi, na początku lub w środku meczu (zwykle w ciągu pierwszych 5 minut) ale zawsze mnie wywala... Kilka razy pojawił się bluescreen, ale w 99,9% wyrzuca mi grę do pulpitu z komunikatem o błędzie kończącym się tytułowym 0xc0000005. Zaznaczam, że próbowałem już chyba wszystkiego co znalazłem w internecie, od aktualizacji sterowników, przez dopisywanie jakichś wierszy do kodu gry i wyłączanie aplikacji pracujących w tle, usuwanie różnych folderów, aż po przeinstalowanie gry... Czy ktoś jest w stanie mi pomóc lub może ktoś również ma lub miał taki problem ? Ta sytuacja staje się już komiczna, złożyłem sobie na początku kwarantanny komputer, żeby ze znajomymi pograć w Warzone. Przez ponad dwa miesiące wszystko chodziło jak złoto, grane na wysokich detalach, komputer nawet nie jęknął (co zapewne też ma znaczenie, że gra przez długi czas chodziła świetnie i bez żadnych problemów). Nagle błąd i nie ma na to rozwiązania ?!?!

15.07.2020 22:04
maciell
2
odpowiedz
maciell
131
Senator

Przelec memtestem (google) pamiec. Jezeli pamiec bedzie ok to przeskanuj dysk programem hd tune (google). Mozesz tez przetestowac
https://www.ocbase.com/
procek/pamiec karty graficznej/zasilacz.

15.07.2020 22:11
3
odpowiedz
12dura
48
Senator

To wina gry, kolega ma to samo, ciągle go z meczów wywala...
Mnie wywaliło do tej pory raz, innych ziomków losowych z którymi gramy też często wywala

post wyedytowany przez 12dura 2020-07-15 22:19:39
16.07.2020 12:53
RaQman
😁
4
odpowiedz
RaQman
111
We know

Spróbuj po odpaleniu gry zminimalizować ja do paska, następnie wejdź do folderu z grą i zmień nazwę pliku exe gry na inny np dopisujac jedynkę whatever :) Grałem kiedyś w warzone i mnie też wywołało, dopiero ten głupi sposób mi pomógł :P

Forum: Problem z Warzone - wyrzuca z błędami 0xc0000005