Problem z TES III Morrowind

Forum Gry RPG
Odpowiedz
28.11.2019 20:25
stplek
1
odpowiedz
stplek
16
Chorąży

Problem z TES III Morrowind

Witam,
Kiedyś odebrałem sobie The Elder Scrolls III: Morrowind za darmo ze strony bethesdy. Chciałbym sobie zagrać w Morrowinda po polsku, lecz niestety w tej wersji chyba nie ma polskiego języka. Czy jest ktoś kto pomógłby mi coś zrobić, abym mógł zagrać sobie w tą grę w języku polskim? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

28.11.2019 20:33
MrocznyWędrowiec
2
odpowiedz
2 odpowiedzi
MrocznyWędrowiec
90
aka Hegenox

Na Twoim miejscu poczekałbym tak czy siak na ukończenie projektu Skywind

28.11.2019 20:40
stplek
2.1
stplek
16
Chorąży

Mój ziemniaczany komputer Skywinda nie uciągnie niestety.

post wyedytowany przez stplek 2019-11-28 20:45:10
28.11.2019 21:03
MrocznyWędrowiec
2.2
MrocznyWędrowiec
90
aka Hegenox

Na nexusie powinny być dostępne spolszczenia

28.11.2019 20:47
3
odpowiedz
3 odpowiedzi
Spe-S---dow
119
Legend

Skywind?
Miałby na niego czekać bo?

Serio chcesz żeby nigdy nie zagrał w Morrowinda z powodu jakiegoś tam moda?

Wracając do tematu - Morrowind po polsku miał innego wydawcę i żeby w niego (legalnie) zagrać musisz mieć grę w wydaniu pudełkowym (Pomarańczowa Klasyka bodajże, jak ostatnio sprawdzałem), z czasopisma (Click) a cyfrowo to w sklepie Cenegi (Muve) i innych polskich (chyba w sklepie GOLa można taki dostać).

post wyedytowany przez Spe-S---dow 2019-11-28 20:48:56
28.11.2019 20:50
stplek
3.1
stplek
16
Chorąży

A jest może jakaś opcja spolszczenia mojej wersji gry?

28.11.2019 21:13
MrocznyWędrowiec
3.2
MrocznyWędrowiec
90
aka Hegenox

Miałby na niego czekać bo?

Ponieważ Morrowind mechanicznie się już bardzo zestarzał (graficznie też, ale to jakoś nigdy mi nie przeszkadzało) - trafianie przeciwników z łuku potrafi wytrącić człowieka z równowagi - jasne można wgrać inne mody poprawiające to i tamto, ale "jakiś tam mod" znacznie poprawia wszystkie aspekty gry jednocześnie pozostając wierny oryginałowi (ta sama zawartość).

Serio chcesz żeby nigdy nie zagrał w Morrowinda z powodu jakiegoś tam moda?
Czemu ma "nie zagrać"? Zagrałby trochę później w ulepszoną wersję - zwłaszcza, że jest tyle alternatyw do ogrania w międzyczasie. Oczywiście zaznaczył już, że jego PCet by go nie uciągnął - co rozwiązuje sprawę.

29.11.2019 08:04
elathir
3.3
elathir
116
Czymże jest nuda?

Tylko, że nie wiadomo czy i kiedy Skywinfd wyjdzie. Niestety ale do tej pory te totalne konwersje kończyły się praktycznie zawsze porażkami.

Jak wyjdzie to super, ale nastawiać się nie ma co.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl