Problem z siecią domową, folder z ikonką, jak usunąć?

Forum Komputery
Odpowiedz
26.07.2013 17:13
Parheliy
1
odpowiedz
Parheliy
55
Captain Trips

Problem z siecią domową, folder z ikonką, jak usunąć?

Słuchajcie, udostępniłem folder w sieci domowej, potem opuściłem tę sieć domową, a na tym folderze pojawiła mi się kłódka. Co mam zrobić, żeby nie pokazywało mi tej kłódki, bo mnie szlag trafia.

26.07.2013 17:33
2
odpowiedz
QrKo
167
Yarr!

Nie wiem jakiego udostepniania uzywasz czy prostego czy zaawansowanego, wiec bede strzelal:
Kliknij na folderze prawym i wybierz wlasciwosci -> odznacz ptaszka "udostpenij" na karcie udostepnianie -> udostepnianie zaawansowane + na karcie zabezpieczenia kliknij zaawansowane -> zmien uprawnienia -> zaznacz ptaszka przy "dziedzicz z elementu nadrzednego".

Jak cos sie nie zgadza to wrzuc screeny tego co masz widoczne na zakladkach udostpnianie i zabezpieczenia.

26.07.2013 17:35
Parheliy
3
odpowiedz
Parheliy
55
Captain Trips

Zapomniałem dodać, że Windows 7 i po angielsku, nie mogę znaleźć funkcji, które opisujesz.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl