Witam, mam pewien problem z PayPalem. Jakąś godzinę temu przelałem na niego pieniądze przelewem błyskawicznym, robiłem to już wielokrotnie, jednak nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, że po ponad godzinie kasa ciągle nie dotarła. Sprawdziłem historię przelewów i wszystko wypełniłem poprawnie.
Zdarzały wam się sytuacje, w których czas oczekiwania się niestandardowo wydłużał?
Zależy mi na czasie, bo chciałem kupić na Steamie w promocji L2D2za 3.49 euro, a promocja kończy się za 27h. Wiecie może czy jeśli promocja się już skończy, a grę będę miał w koszyku to dalej uda mi się ją kupić w tej cenie? Nie wiem co robić, a nie chcę zmarnować okazji;)
Tak, mnie sie tez taka sytuacja przydarzyla.
Nawet musialam dwukrotnie dzwonic do nich w tej sprawie. Ale po drugim telefonie dowiedzialam sie tylko, ze sprawa jeszcze przez pierwszego konsultanta zostala zgloszona do dzialu technicznego i wiecej nic nie mozna zrobic, tylko czekac. W sumie czekalam od 20-tej do polnocy - nie dochekalam sie, ale rano jak zajrzalam na konto, to pieniadze juz byly.
Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze czas, poczekam do jutra, chciałem po prostu wiedzieć czy to po prostu jednorazowa sytuacja. Zazwyczaj kasa dochodzi do 5min:)