Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z PayPalem

25.07.2012 15:19
1
zanonimizowany538322
118
Konsul

Problem z PayPalem

Witam, mam pewien problem z PayPalem. Jakąś godzinę temu przelałem na niego pieniądze przelewem błyskawicznym, robiłem to już wielokrotnie, jednak nie spotkałem się jeszcze z sytuacją, że po ponad godzinie kasa ciągle nie dotarła. Sprawdziłem historię przelewów i wszystko wypełniłem poprawnie.

Zdarzały wam się sytuacje, w których czas oczekiwania się niestandardowo wydłużał?

Zależy mi na czasie, bo chciałem kupić na Steamie w promocji L2D2za 3.49 euro, a promocja kończy się za 27h. Wiecie może czy jeśli promocja się już skończy, a grę będę miał w koszyku to dalej uda mi się ją kupić w tej cenie? Nie wiem co robić, a nie chcę zmarnować okazji;)

25.07.2012 15:45
Ines
2
odpowiedz
Ines
122
Ines

Tak, mnie sie tez taka sytuacja przydarzyla.
Nawet musialam dwukrotnie dzwonic do nich w tej sprawie. Ale po drugim telefonie dowiedzialam sie tylko, ze sprawa jeszcze przez pierwszego konsultanta zostala zgloszona do dzialu technicznego i wiecej nic nie mozna zrobic, tylko czekac. W sumie czekalam od 20-tej do polnocy - nie dochekalam sie, ale rano jak zajrzalam na konto, to pieniadze juz byly.

25.07.2012 15:50
3
odpowiedz
zanonimizowany538322
118
Konsul

Dzięki za odpowiedź, mam jeszcze czas, poczekam do jutra, chciałem po prostu wiedzieć czy to po prostu jednorazowa sytuacja. Zazwyczaj kasa dochodzi do 5min:)

Forum: Problem z PayPalem