Problem z nagrywaniem
Witam mam pewien problem z nagrywaniem filmików , podczas nagrywania mam około 30fps , nie ma większych ścinek gra się w miarę płynnie , ale gdy skończe nagrywanie , wchodze w folder z filmem to widać na nim że gra się dosyć ostro przycina tzn co jakieś 5sek jest takie jak by przycięcie , i tu pytanie czy to jest normalne ? Podczas grania nie mam czegoś takiego ;/
Miałem podobny problem we Frapsie - też nie wiem co jest powodem , wiem że jak otworzyłem to innym programem to nie cięło , w pozostałych mi cięło.
Innym programem do odtwarzania np divxem ?
Ok problem rozwiązany :) Odtworzyłem filmik windows media playerem i wszystko cacy , teraz inny problem , film automatycznie zapisał się w takich jak by częściach po około 3GB i teraz pytanie jakim programem to połączyć i czy da się zmniejszyć rozmiar filmy ? bo po połączeniu będzie to ważyć ponad 20GB xD Oczywiście czy da się to zrobić bez większego zmniejszania jakości filmu bo nagrywam w rozdzielczość 1920x1080. Pozdrawiam i proszę o pomoc :)
Ok a pomożecie mi jeszcze w jednym ? Fraps mi ten materiał podzielił na kilka partów po około 3GB i nie wiem jak to połączyć w poradniku od narmo tego nie ma ;/ Próbowałem wirtualdubem połączyć tylko 3 party na próbe to niedość że ponad 40min się łączyło to plik ważył aż 127GB oO a sam film się strasznie zacinał , macie jakąś porade czy coś ? ;/
Możecie mi napisać jak połączyć te party filmów w sony vegas pro 10 ?