Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z myszką (nie działający scroll)

29.10.2020 20:39
1
EastYY
10
Chorąży

Problem z myszką (nie działający scroll)

Witam, moja bezradność przywiodła mnie tutaj otóż mam problem z niedziałającym scrollem. Dzisiaj około 8:00 scroll normalnie działał. Po pewnej chwili nie dało się nim scrollować mogłem otwierać nowe karty i inne takie rzeczy nie mogłem jedynie przewijać w górę w i dół. Minęły z 2 godziny gdzie scroll nie reaguje w ogóle, gdy w niego kliknę nie otwierają mi się nowe karty nic, po prostu nic. Mysz to Rival 600 od steelseries. Dodam jeszcze, że ledy w scrollu normalnie działają i nie było żadnych zakłóceń w wyświetlaniu.

29.10.2020 21:33
2
odpowiedz
zanonimizowany1282041
45
Generał

Przecież już jeden temat o tym założyłeś. Po co drugi? Sprawdź czy na innym kompie też kółko ci nie działa.
Jak tak to masz 4 wyjścia:

1. Jak na gwarancji, to możesz dowiedzieć się od producenta czy twój problem mogą usunąć bezpłatnie.
2. Możesz poszukać osób/ sklepów, które naprawiają takie myszki w twojej okolicy i tak zanieść do naprawy.
3. Spróbować się dostać samemu do myszki (masz na youtubie jak to zrobić, chociaż wątpię że coś zdziałasz jak przez 10 godzin czekasz na odpowiedź zamiast samemu wziąć się do roboty).
4. Kupić nową mysz.

post wyedytowany przez zanonimizowany1282041 2020-10-29 21:41:14
Forum: Problem z myszką (nie działający scroll)