Problem z monitorem

Forum Komputery
Odpowiedz
18.11.2017 22:41
😒
1
odpowiedz
zanonimizowany649466
114
Senator

Problem z monitorem

Otóż mam problem z monitorem (model LG LED 27EA33) zawsze przy probie uruchomienia PC-ta miga obraz, włacza się - wyłącza się i tak w kółko,(10 sekundowe odstępy) dopiero obraz za 15-20 resetem komputera (nieraz trwa to i 40 minut) załącza się i działa normalnie, wymieniłem przewód na nowy i nic nie pomogło, pojechałem z monitorem do media markt i poprosiłem o podłączenie i sprawdzenie czy przy odpaleniu PC na wystawie działa, i okazało się że wszystko jest ok, co ciekawe gdy siedzę na kompie powiedzymy sobie 3H i go zresetuje normalnie odpala, ale gdy postoi kilka godziny wyłączony problem powraca. wszystkie stery zaktualizowane do najnowszych, temperatury sprzętu takie jak powinny być i nie mam już pomysłów...

post wyedytowany przez zanonimizowany649466 2017-11-18 22:46:50
19.11.2017 07:46
maciell
2
odpowiedz
maciell
135
Senator

Jaka vga i jakim kablem laczysz bo monit z opisu ma 3 mozliwosci. Czy procek to intel ? Jezeli masz intela typu i5 to powinienes miec mozliwosc podlkaczenia wbudowanej karty graficznej. Najproscie to wlasnie sprawdzic na tym samym kablu, ale na innej karcie graficznej.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl