Problem z mikrofonem krawatowym i smarfonem

Forum Komputery
Odpowiedz
01.12.2018 13:43
1
odpowiedz
zanonimizowany891786
66
Generał

Problem z mikrofonem krawatowym i smarfonem

Cześć, kupiłem sobie taki mikrofon krawatowy https://www.mediaexpert.pl/mikrofony-pc/mikrofon-tracer-s2-008162,id-13729 i mam pewne problemy. Zaczęło się od tego, że w aplikacji do rejestrowania dzwięku, tej systemowej.. dźwięk nagrywa mi się z trzaskami, raz poszło idealnie, a potem same trzaski, urywki słów. Potem zainstalowałem ze sklepu Play, inne rejestratory dzwięku i jest lepiej, nawet dużo, ale albo trochę cicho, albo gdzieś jednak te trzaski bywają słyszalne. Sprawdziłem na innym telefonie i tam jest juz dobrze, na mp3 też wydaje mi się, że okej a w moim telefonie nie;/ Próbowałem nagrać też filmik z podpiętym mikrofonem, to w ogóle nie mam dźwięku.. Telefon to xioami redmi note 4, da się coś z tym zrobić, co może być przyczyną ?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl