Problem z komputerem
Podczas gry komputer się zawiesił. Po resecie wlaczyl się raz do windowsa. 2 razy wlaczyl się ekran jak na screenie, aktualnie monitor się nie uruchamia brak pipnieć. Kręcą się wiatraki. Sprawdzalem karte graficzna, dysk, bateryjkę, kable, czyściłem, wyciagalem ramy. Jutro idę do serwisu, ale moze jest cos jeszcze co moglbym zrobić. Wymiana zasilacza i plyty w domu niemożliwa :D
Athlon X2 5200+
4 giga ram
HD 4850
K9N ultra
tracer mgb 400
Tylko, że ja w bios wejść nie mogę... monitor sie nie włacza. Stacja dyskietek od niepamiętnych czasów wypięta. Nawet kabla do podlaczenia nie ma :D
Stacja dyskietek jak niepamiętnych czasów wypięta.
Bo BIOS zapomniał co masz a domyslnie szuka stacji. Ale to mało ważne,
Jeśli wyciągniesz (odepniesz) wszytko oprócz grafiki to nadal nie daje znaku życia?
4-> Chodzi Ci o monitor? Ten jest sprawny, wlasnie w niego patrze :D
Nie. Chodzi mi o to czy komputer jedynie z procesorem "piszczy" po włączeniu czy nie. Bo powinien piszczeć.
Jeśli siedzi cicho to jest problem.
No i można mu jeszcze BIOS zresetować. (bateryjka)
Znaczy odpinalem dysk, pamieci, dvd i nawet garfike. Bateryjke nawet wymieniałem. NIC NIE PISZCZAŁO. Jak myślisz co może być powodem i jak dużo bedzie mie kosztowała taka impreza?
9-> Cholera grafikę zmieniałem tydzień temu, nowa ze sklepu. Dodam tylko, ze 2 inne rownież nie dzialaja.