Problem z kompem

Forum Komputery
Odpowiedz
14.08.2020 23:49
calvinek
1
odpowiedz
calvinek
17
Pretorianin

Problem z kompem

Mój problem polega na tym, że nie mogę zalogować się do Windowsa.Kiedyś,jak była możliwość to zaktualizowałem bezpłatnie Windows 7 do 10-ki.I teraz po wczorajszej automatycznej aktualizacji systemu nie mogę się zalogować,bo system twierdzi, że wpisuję zły pin kod.Rzeczywiście jako zabezpieczenie taki pin kod ustawiłem.Znalazłem w necie jak obejść ten pin ale potrzebny jest do tego płyta albo obraz systemu.Ja mam płytę ale jest to oryginalny Win7.Po włożeniu do stacji dysków komputer nie reaguje,tak jakby jej nie widział.Proszę o pomoc,bo mam całe 3 dni żeby pograć w Horizon,a tu taki ..UJ !

15.08.2020 00:00
2
odpowiedz
HITimpraHIT
17
Pretorianin

No to masz 2 opcje
1. Pobrać ISO windowsa ma pendrive i zrobić to z poradnikiem, który czytałeś
2. Spróbować wykorzystać jakiś hakerski poradnik z youtube'a jak to obejść bez płyty i obrazu

15.08.2020 00:08
calvinek
3
odpowiedz
calvinek
17
Pretorianin

No to rzeczywiście mam kuźwa problem.Bo nie wiem jak pobrać ISO, nie mając innego kompa,ani tabletu

15.08.2020 00:09
calvinek
4
odpowiedz
calvinek
17
Pretorianin

A za pomocą telefonu?

15.08.2020 00:18
5
odpowiedz
HITimpraHIT
17
Pretorianin

Dobra bez płytki czy ISO nie da się tego zrobić

Jakiś znajomy na szybko nie poratuje?

15.08.2020 00:33
calvinek
6
odpowiedz
calvinek
17
Pretorianin

Dzwoniłem ale wszyscy pewnie balują.Niestety,już straciłem nadzieję.Kuźwa,a tak pięknie zapowiadał się ten weekend.Konwersja Horizon na pc - naprawdę świetna.Bardzo Ci dziękuję, że tak szybko starałeś się pomóc.Pozdrawiam.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl