Witam. Otóż kupiłem sobie dzis w empiku drivera san francisco (podkreślam gra jest nowa). Przyjechałem do domu i zabrałem się za instalację, kiedy pod jej koniec wyskoczyło mi ze kod który wprowadzam został użyty na innym koncie. Co mam zrobić w tej sytuacji, jeśli gra była nowa i w folii?
Dam ci radę pójdź do empiku na kurwa mać i się zapytaj który mi gwizdną kod (słyszałem że pracownicy kradną)
To już kolejny przypadek tu opisywany.
Sklep -> folia-> Nie działa
Zrobić dym w empiku ale przede wszystkim napisać do supportu, chyba ubisoftu i domagać się aktywacji gry.. Masz pudełko, paragon więc możesz udowodnić, że grę kupiłeś. Po co? Po to, żeby pajacowi usunęli grę z konta..
ja bym poszedł do empiku i opisał sytuację, bez bluzgów, bo to nigdy nic dobrego nie przynosi. wszędzie sie zdarzają problemy, ale jeszcze nie słyszałem, zeby empik robił problemy z reklamacją.. i jak gra była zafoliowana to nei miał jak zajumać pracownik.. chyba ze kod był na wierzchu ( o tym nie słyszałem) ale to mógł ktokolwiek zabrać.. bok albo salon -> reklamacja i będziesz cieszył się działającym kodem ;)