Problem z kamerą w grach
Witam otóż mam problem związany z tym ze w grach takich jak np. Wiedzmin 2, Arma 2, TES Skyrim, Assasin, Just Cause 2 i wiele innych kamera podczas naciskania ppm obraca sie w dowolnym kierunku w niektórych grach jeszcze dało się to przeboleć i przypisać czynność na inny klawisz myszy ale w np. armie nie ma takiej możliwości bo ppm spełnia tam więcej niż 1 czynność. Puki co udało mi się wyczaić ze jeśli zmienię w ustawieniach myszy klawisz podstawowy i pomocniczy to ten błąd przechodzi na lpm a ppm działa tak jak ma działać.
Wszelkie pomysły nawet te wydające sie najbardziej debilnymi proszę piscać. :)
Jakby coś to sprzęt mam taki Karta graficzna: Gigabyte Ati Radeon hd5770 Procek AMD Ohentom II x4 945 4 gb ramu
system 32 bit
Jaka myszka? może jakieś makro ma ustawione pod ten klawisz myszy? Ja w swojej też mam możliwość przypisania do dowolnego przycisku np. natychmiastowego obrotu w grze o 180 stopni. Na pulpicie z kursorem też się dziwne rzeczy dzieją po wciśnięciu prawego klawisza?
Nie ten błąd występuje tylko w grach. A myszka to Ibox nino. Jak by co to juz sprawdzałem juz chyba z 4 myszki z czego 2 na usb a 2 takie starsze z tym innym wejsciem.
Witam otórz dzisiaj zainstalowałem bf'a 3 no i już uświadomiony z doświadczeniem z innych gier wiedziałem co sie bedzie działo, no ale myślę sobie przypisze przybliżanie pod inny klawisz bedzie git. No a tu ku mojemu zdziwieniu po przypisaniu przybliżania pod boczny klawisz wystepuje ten sam blad... no moze kamera juz nie odskakuje o taki kąt co pod ppm ale i tak to denerwuje.
Jakos wczoraj wymienilem karte graf. na geforce 9800gt (bo czytajac o tym bledzie na necie wszyscy odziwo mieli też radeony) od kumpla przy okazji bo tez chcial cos sprawdzic(ma artefakty) ale blad dalej jest.
a masz zainstalowane sterowniki do myszki ? bo jeśli tak to je wypierdziel i bedzie ok. też tak miałem