Problem z iPlus
Nie wiem co sie stalo, ale mam taki problem. Korzystalem z internetu, szybko chodzilo jak na te warunki, poczatek miesiaca, transfer powinien byc, zrzucilem zdjecia z komorki, wyjalem wtyczke usb i pobieralem pliki z internetu przy czym nie zamierzalem siedziec, wiec postanowilem odejsc w tym czasie od komputera. Wrocilem i polaczenie bylo rozlaczone. Zresetowalem komputer pare razy i za kazdym razem gdy sie lacze mam teoretycznie najlepszy zasieg jaki w tym miejscu osiagam, ktory zostal juz sprawdzony, i optymalnie szybki, jednak internet chodzi z taka predkoscia jakby chcial, a nie mogl. Poprostu nie wiem co sie dzieje. Filmik na YT trwajacy 20 sek. laduje sie i laduje, a przedchwila to byla sekunda. Coz sie moglo stac?
Może jednak nie masz już transferu? Jak odszedłeś od kompa może zaczęła się pobierać jakaś aktualizacja. Sprawdź na liczniku ile transferu już wykorzystałeś, a jeśli nie resetujesz tego wraz z końcem okresu, zadzwoń jutro na infolinię i zapytaj, jeśli się nie poprawi.
Mam 8 GB i zawsze starczalo mi to na miesiac, a mamy dopiero 4! Nie wiem juz naprawde co sie dzieje.
Może być tak, że modem się po prostu zepsuł.
W kwestiach reklamacji na pewno doradzi Ci nasz forumowy plusowiec;)
https://www.gry-online.pl/forum/komorka-w-plusie-watek-dla-klientow-i-nie-tylko-cz-7/z6a4dcee