Problem z iPlus

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
04.09.2011 14:59
PATORIKKU
1
odpowiedz
PATORIKKU
145
jak trwoga to do Boga

Problem z iPlus

Nie wiem co sie stalo, ale mam taki problem. Korzystalem z internetu, szybko chodzilo jak na te warunki, poczatek miesiaca, transfer powinien byc, zrzucilem zdjecia z komorki, wyjalem wtyczke usb i pobieralem pliki z internetu przy czym nie zamierzalem siedziec, wiec postanowilem odejsc w tym czasie od komputera. Wrocilem i polaczenie bylo rozlaczone. Zresetowalem komputer pare razy i za kazdym razem gdy sie lacze mam teoretycznie najlepszy zasieg jaki w tym miejscu osiagam, ktory zostal juz sprawdzony, i optymalnie szybki, jednak internet chodzi z taka predkoscia jakby chcial, a nie mogl. Poprostu nie wiem co sie dzieje. Filmik na YT trwajacy 20 sek. laduje sie i laduje, a przedchwila to byla sekunda. Coz sie moglo stac?

04.09.2011 15:55
PATORIKKU
2
odpowiedz
PATORIKKU
145
jak trwoga to do Boga

up

04.09.2011 16:19
Glob3r
3
odpowiedz
Glob3r
97
Tots units fem força

Może jednak nie masz już transferu? Jak odszedłeś od kompa może zaczęła się pobierać jakaś aktualizacja. Sprawdź na liczniku ile transferu już wykorzystałeś, a jeśli nie resetujesz tego wraz z końcem okresu, zadzwoń jutro na infolinię i zapytaj, jeśli się nie poprawi.

04.09.2011 16:52
PATORIKKU
4
odpowiedz
PATORIKKU
145
jak trwoga to do Boga

Mam 8 GB i zawsze starczalo mi to na miesiac, a mamy dopiero 4! Nie wiem juz naprawde co sie dzieje.

04.09.2011 17:50
siwy346
5
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Może być tak, że modem się po prostu zepsuł.
W kwestiach reklamacji na pewno doradzi Ci nasz forumowy plusowiec;)
https://www.gry-online.pl/forum/komorka-w-plusie-watek-dla-klientow-i-nie-tylko-cz-7/z6a4dcee

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl