problem z internetem

Forum Komputery
Odpowiedz
26.08.2011 22:17
piokos
😒
1
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

problem z internetem

mam następujący problem:

baaardzo długo doczytują mi się strony internetowe. Wczyta mi się pół forum potem doczytuje 2-3 minuty resztę. To samo z np. interią czy wp.pl

mam standardowe zabezpieczenia windowsowe, mam wew. IP (NAT)

PS nawet teraz miałem przy dodawaniu wątka - Przekroczono limit czasu...

26.08.2011 22:19
2
odpowiedz
Inolkath_NPC
69
Legend

radiowy net?

A sygnał masz ciagle bardzo dobry, czy spada?

26.08.2011 22:24
domin12
3
odpowiedz
domin12
101
Run

jeśli radiowy to sprawdź inSSIDer'em czy ktoś nie wchodzi na Twój kanał ewentualnie w opcjach routera zmień na inny. przeczyść sobie CCLeanerem u mnie pomaga kiedy już zawaloną mam przeglądarkę. jeśli nie masz aktualizacji przeglądarki zrób ją

26.08.2011 22:24
piokos
4
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

znaczy w domu mam kabel
na dachu pewnie i jest nadajnik dla okolicznych bloków

po szczegóły zapraszam na http://www.merita.net.pl

26.08.2011 22:30
domin12
5
odpowiedz
domin12
101
Run

z tego co widzę to mają i przewodowy i bezprzewodowy ale skoro nie masz żadnego routera hmm.... przeczyść sobie najnowszym CCLeanerem czasami dużo rupieci uzbiera się w przeglądarce i to spowalnia. jaka u was pogoda? jeśli deszczowo i masz radiówkę to problem rozwiązany, poczekaj aż przestanie padać bo deszcz utrudnia odbiór (fale odbijają się od liści itp.)

26.08.2011 22:47
piokos
6
odpowiedz
piokos
108
27 do 1

router mam w domu ale rozdziela mi net na WiFi do netbooka, do dekodera n-ki, telewizor...

pogoda w Wwie bezchmurno

ehhhhh

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl