Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Problem z GTA Online.

20.04.2015 19:04
1
Masakiero
100
Generał

Problem z GTA Online.

Witam, dziś zakupiłem GTA V, po próbie dołączenia do GTA Online wywala mi komunikat że nie nie udało się pobrać z usługi rockstar games plików potrzebnych do uruchomienia gta online, czy ktoś jeszcze ma taki problem ?

20.04.2015 19:24
Selman
2
odpowiedz
Selman
175
Legend

może trochę nie na temat ale mimo wszystko:

Rockstar Social Club zhackowany - gracze zmieńcie swoje hasła!

Zaledwie w jeden dzień po premierze Grand Theft Auto V na komputery stacjonarne w sieci zaczęły pojawiać się niepokojące informacje odnośnie niedziałających kont Rockstar Social Club. Wszystko wskazuje na to, że większość z tych sytuacji nie była wynikiem błędu platformy, a kradzieży kont!

20.04.2015 19:34
3
odpowiedz
Masakiero
100
Generał

to znaczy że co ? Że serwery wyłączone czy co ?

20.04.2015 20:51
bisfhcrew
4
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer

Nie są wyłączone, a co do 'zhackowania' to raczej wina użytkowników komputerów którzy mają u siebie masę wirusów a nie włamania na serwery R*. Prawdopodobnie ktoś powyciągał hasła bezpośrednio z komputerów a nie z SC.

20.04.2015 20:57
5
odpowiedz
Masakiero
100
Generał

Co nie zmienia faktu, że nikt mi nie odpowiedział na pytanie.

20.04.2015 20:59
bisfhcrew
6
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer

Nie mam wersji PC, ale z doświadczenia z wersją konsolową mogę powiedzieć, że to może być wina obciążonych serwerów. Strona R* pokazuje że są online ale grać się nie da, dość często się to zdarza.

22.04.2015 01:31
7
odpowiedz
Masakiero
100
Generał

@up.
Czy jest możliwość że jest to spowodowane tym że korzystam z pirackiej kopii gry ? Ściągnąłem wersję z social club ale tyle razy albo się rozłaczało albo zawieszał się launcher że po uruchomieniu gry i wejściu w tryb fabularny wywala błąd i domaga się reinstalu.

Forum: Problem z GTA Online.