Problem z grą Batman: Arkham Asylum

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
31.12.2011 19:51
mmach1988
😒
1
odpowiedz
mmach1988
94
Konsul

Problem z grą Batman: Arkham Asylum

Witam,

Od niedawna gram w grę Batman: AA GOTY zakupioną na Steamie i dzisiaj doszedłem do kostnicy i po "rozpakowaniu" trzech ciał trzeba przeskoczyć na drugą stronę. Tutaj zaczęły się moje problemy, ponieważ po dojściu do krawędzi Batman się zatrzymuje i nie mogę nim się poruszać, pomimo że kamerą mogę operowa a całe otoczenie normalnie się zachowuje czyli wszystko działa oprócz poruszania bohatera. Po około 2 minutach jest całkowity zawias i wywala mnie do Windowsa i wyskakuje błąd. Po kilkunastu próbach, jakimś cudem udało mi się przeskoczyć na drugą stronę, ale tam nadal jest to samo i nie mogę nic zrobić z Batmanem. O ile na początku było tak jak wcześniej opisywałem to teraz po wciśnięciu w menu głównym "Kontynuuj" już po około 2 sekundach wywala mnie do Windy i wyświetla mi się taki komunikat: http://imageshack.us/photo/my-images/684/batmaniu.jpg/

Proszę o pomoc. Nie wiem czy jest to ważn,e ale wgrywałem spolszczenie.

01.01.2012 17:20
mmach1988
😒
2
odpowiedz
mmach1988
94
Konsul

Wiem już, że to wina spolszczenia ponieważ grę zainstalowałem ponownie bez niego i wszystko działa. Na wielu forach czytałem i powinno bezproblemowo działać tak jak do tej pory a jednak są problemy. Jeszcze raz proszę o pomoc.

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl