Problem z głośnikami creative t3130
Otóż na wakacje zakupiłem te oto głośniczki creative t3130.Spisują się całkiem nieźle lecz od kilku dni sprawiają małe lecz denerwujące problemy.Mianowicie głośniki mają bardzo czułe wejście pod subwoofer, wystarczy lekko dotknąć kable i zaraz prawy lub lewy głośnik nie działa trzeba trochę kabelkami poruszać żeby znowu wszystko było ok.Można jakoś to poprawić ? lub oddać na gwarancję?
Z góry dzięki i pozdrawiam Piątek555
Przyjmą?? mam paragon karton wszystko lecz to tylko kabel sam właśnie nie wiem dlatego chciałem się na forum upewnić
to musisz do pradu. to takie okragle (zazwyczaj) wklesle miejsce z dwoma dziorkami. od glosnikow powinien isc kabel zakonczony wtyczka, ktora wlasnie powinna pasowac do tego gniazdka. poprobuj i pokombinuj. jak sie nie uda to napisz jeszcze. wstawie jakies zdjecie, albo rysunek
siema pisze tu żeby się nie powtarzać przeczytajcie [1].
Otóż przyjęli mi głośniki na gwarancję dziś dopiero odebrałem pani powiedziała ze wymienili tylko głośniki (subofer stary) i myślę ok pewnie ten kabel był coś nie tak.Zadowolony podłączam głośniki włączam muzykę i co zdziwko !! Lewy głośnik "Charczy" nie gra tak wyraźnie jak prawy.Juto albo dziś oddam je znowu do sklepu co powiedzieć ? że żądam zwrotu kasy czy co ? czy całkowicie nowych głośników mam takie prawo? Co wy byście zrobili?