Problem z F1 2011

Forum Gry Sportowe
Odpowiedz
27.09.2011 11:37
😊
1
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

Problem z F1 2011

Już na 3 z 4 wyścigów w F1 2011 skończyło mi się paliwo w bolidzie, na ostatnim okrążeniu (auto krztusiło się) Taki sam problem miałem z F1 2010. Znacie może jakiś "eco driving" w bolidzie F1, bo to wkurzające, że zawszę muszę się modlić, pod koniec wyścigu, żeby auto dojechało do mety. Czy duży wpływ na zużycie paliwa ma KERS, bo zużywam go praktycznie na każdym okrążeniu.
Dzięki z góry za odpowiedzi.

27.09.2011 13:40
2
odpowiedz
Dessloch
268
Legend

no.. w trakcie jazdy mozesz zmieniac domieszke paliwa... i musisz czasami wlaczac to bardziej oszczedna

27.09.2011 14:04
👍
3
odpowiedz
bob destruktor
14
Generał

[2] Dobra dzięki. Bo w czasie wyścigu coś tam zauważyłem z tym dawkowaniem, ale przez 5 sekund (na prostej) z moim angielskim...

27.09.2011 14:36
4
odpowiedz
Dessloch
268
Legend

obczaj w opcjach, gdzies jest szybkie zmienianie, na klawie sie naciskalo chyba 1 a pozniej 1/2/3 zaleznie co chcesz...
zobacz w ustaweiniach kontrolera.

na kierownicy standardowo nie wiem, bo mi nie chcialo niby zmieniac, ale mozliwe ze pozniej gralem tylko time trial a tam duzo nie da sie zmieniac

Forum Forum Gry Sportowe
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl