Witam, otóż mam problem, wczoraj ściągnąłem DC Universe F2P, jednak gdy daje play oraz wybieram rodzaj świata, piszę mi "disconnect". Ładuje się na serwer EU. Proszę o pomoc.
Pewnie firewall blokuje połączenie i stąd dostajesz DC.
Ogólnie dużo problemów jest z DCUO, sam miałem kilka już podczas uruchamiania i patchowania.
Musisz dodać DCUO do wyjątków w ustawieniach firewalla. Poszukaj w Panelu Sterowania lub ustawieniach antywirusa.
dodałem do wyjątków, ale gdy łącze się pisze "lost connection" ;/ mam net frameworka jak coś.
Pozostaje czekać. Aktualnie serwery europejskie i tak leżą od dwóch dni. Pewnie jeszcze z dobry tydzień się grać nie będzie dało : )
No przecież na oficjalnej stronie pisze że serwery EUPC leżą, EUPS stoją : )
Nie wiem generalnie jak jest na PS'ie aktualnie, ale na piecu grać się właściwie nie da. Koszmarnie trudno się połączyć, strasznie często wywala, straszne lagi.
http://www.soe.com/status/
Wczoraj udalo mi sie chwile pograc, calkiem sympatyczna odskocznia od WoWo podobnych MMO.
serwery już działają, a mimo to mi nadal podczas ładowania wyskakuje komunikat "lost connection" ;/
na ps łączy się od razu, nie wywala, ale dziś lagi są tak potworne, że uniemożliwiają grę ;/
serwery działają, a mi nadal pokazuje komunikat "lost connection" ;/
PROSZĘ O POMOC !!!