Problem z CoD MW3
Od pewnego czasu mam problem z mw3, po kliknieciu graj w steamie gra się uruchamia wszystko ładnie pięknie i komputer mi sie w jednym momencie resetuje mam win7. probowalem juz reinstalowac mw3, steama i uruchamiac jako administrator nic nie dało, macie jakiś pomysł?
Czyli przy uruchamianiu gry komputer się wyłącza, czy po pewnym czasie gry? Jest jakiś komunikat błędu lub niebieski ekran?
Jak jest to po pewnym czasie grania, to sprawdź temperatury np programem Aida 64. Zasilacz masz odpowiedniej mocy i przyzwoitego producenta?
W programie Steam, w zakładce Biblioteka kliknąć prawym przyciskiem myszy na nazwie gry (w lewej części programu), z menu które się wyświetli wybrać „właściwości”, a następnie w zakładce „pliki lokalne” kliknąć przycisk „sprawdź spójność plików gry”. Program Steam sprawdzi wtedy wszystkie pliki gry, a w przypadku gdyby niektóre z nich były uszkodzone, lub niekompletne, pobierze je jeszcze raz.
Mam ten sam problem po uruchomieniu gry odrazu mam niebieski ekran. Wykonałem wszystko co napisałeś powyżej ze Stema i dalej mam to samo. Odinstalowałem wszystko najpierw CoDa i Stema i nic.