mam pytanie Mam Pentium 4 3 GHZ 1 Giga ramu i Karte ge force 9500 Gt 1 giga. i czemu ta gra nawet na najnizszych wymaganiach potrafi mi sie wywalić do Windy? Czy tez ktos tak ma? Jakby co to na tym komputerze przeszedlem Mafie 2, Far Cry 2, Assasin Creed, Asassin Creed 2( te dwie mam ustawione wszystko na maks i mam okolo 20-30 fps). Bionic Commando, Czy Alone in the dark a wiekszośc tych gier ma wieksze wymagania.... moj system to Windows XP Sp3
Za słaby procesor, za mało ramu. Poza tym pecetowy Bulletstorm nie jest najlepiej zrobioną od strony technicznej grą i często dużo zależy też od szczęścia.
A ja mam inny problem z Bulletstormem. Jako że chciałem kasy przyoszczędzić, kupiłem grę używaną za całe 56 zł. Schody zaczęły się po instalacji. Na moim koncie Live nie mogłem jej zarejestrować. Sprzedający przekazał mi swoje dane do logowania, ale to też niestety nic nie pomogło... Jak kupiłem używkę COD Black Ops, to bez problemu zalogowałem się na konto Steam sprzedającego. Myślałem, że tu będzie tak samo... Ma może ktoś jakiś pomysł, co z tym fantem zrobić?