Problem system Like na Facebooku
Witam wszystkich, mam pytanie. Czy ktoś z was ma jeszcze stary system polubień zdjęć oraz postów ? Wszyscy szumią hurr durr co do tej aktualizacji, a ja dalej mam stary system polubień.Jest to dosyć irytujące ponieważ nie widzę dokładnej ilości reakcji związanych ze zdjęciem.Jest jakiś sposób naprawy.Najśmieszniejsze w tym jest to, że logując się na konto dziewczyny widzę nowy system like, tak jak by tylko moje konto miało tą funkcję wyłączoną.
Idiotyczne to jest teraz.
Był like i wszyscy byli zadowoleni, teraz muszą być jakieś "wow, super" itp. Jedyną zmiana jaka ewentualnie by się przydała to funkcja "dislike". Klikasz w to i np nie widzisz postów z jakiegos fp który Cię nie interesuję.
Już od dawna Facebook jest takim gównem ze szkoda słów. Co drugi post to pieprzone dziubki / kacze mordy od przypadkowych* dziewczyn albo pedały w rurkach i miliardy oznaczeń bo przecież lajk się musi zgadzać.
*przypadkowych bo często widzę posty od osób których nie znam a to tylko dlatego że ta osoba oznaczyła na zdjęciu mojego znajomego.
Kiedyś Facebooka używałem żeby się czegoś dowiedzieć, teraz jak widzisz jakiś ciekawy news to chcesz o tym poczytać więcej w komentarzach a tam co? Same oznaczenia i na 100 komentarzy 90 wygląda tak:
Jan Kowalski: Adam Nowak
Tak jakby nie można było skopiować linku posta i wysłać w wiadomości prywatnej.
Albo wszechobecne reklamy czy bzdety generowane przez strony typu nametest gdzie ludzie postują jakieś pierdoły o swojej tożsamości typu "jakie są twoje 3 największe zalety" itp
Klikasz w to i np nie widzisz postów z jakiegos fp który Cię nie interesuję.
Przecież jest takie coś.
Śmietnik to kwestia ludzi, których ma się w znajomych. U mnie jest wszystko w porządku.
Tzn wiem, jest to w postaci "nie obserwuj" czy chyba "ignoruj" ale takie perfidne "nie lubię tego" byłoby lepsze :D
Niestety z racji swojego wieku mam w znajomych głównie nastolatków więc no. :/
Niestety z racji swojego wieku mam w znajomych głównie nastolatków
ale takie perfidne "nie lubię tego" byłoby lepsze
Na moje oko nie masz co pisać "niestety" idealnie pasujesz do tej grupy społecznej.