problem po odblokowaniu rdzenia

Forum Komputery
Odpowiedz
26.03.2016 14:23
1
odpowiedz
franko181818
1
Junior
Image

problem po odblokowaniu rdzenia

witam, odblokowałem sobie niedawno rdzeń, posiadam procesor AMD Athlon II X3 460 3,4 GHz, więc po odblokowaniu właściwie mialem AMD Phenoma II X4 B60, wszystko działało gucio prócz dwóch denerwujących rzeczy.

przechodząc do sedna, pierwsza rzecz to dziwne obrazki, dam na przykładzie znajomych z fejsa - niektóre zdjęcia są normalne, a niektóre jakby piksele

druga sprawa: miałem zamiar zagrać sobie w cs'a, a tu co? wywaliło błąd VAC'a o treści:
"Niektóre z plikow gry nie posiadają podpisu cyfrowego lub ich podpis jest nieważny. Uniemożliwia to polączenie z serwerami zabezpieczonymi przez VAC. Sprawdź opcje uruchamiania, zweryfikuj poprawność plikow gry, uruchom grę ponownie i spróbuj ponownie."

po parugodzinnym zmaganiu się z problemami po prostu cofnąłem operację, wyłączając UCC w BIOSie, gdy to zrobiłem, to problem z VAC oraz pikselozą (o ile mogę to tak nazwać) nie występował.

nie mam pojęcia w czym problem.

26.03.2016 14:33
IGG
2
odpowiedz
IGG
60
Hohner

W tym problem ze jeden rdzeń jest uwalony, nie miałeś szczęścia w losowaniu.

26.03.2016 16:11
3
odpowiedz
franko181818
1
Junior

rozumiem, że nie ma na to żadnej rady?

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl