Powiadomienia na forum i zapamiętywanie niedokończonego posta.

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
19.06.2026 09:28
1
odpowiedz
sabaru
37
Senator

Powiadomienia na forum i zapamiętywanie niedokończonego posta.

Czy da się wyłączyć żeby nie przychodziły powiadomienia na forum. Widzę że została dodana taka opcja ale szczerze powiedziawszy mnie to irytuje. Do tego jak się przewija stronę to zostaje przyczepiony do niej dzwoneczek i krzyżyk od wyłączenia tego. To też jest irytujące. Tutaj jeszcze dodam że ta opcja jest mało czytelna i jak wchodzę zobaczyć co to się przyczepiło to nie wiem od czego dane powiadomienie jest. Dopiero jak się wczytam to idzie to rozpracować.
Druga sprawa to zapamiętywanie niedokończonego posta. Jeżeli się przerwie pisanie to nie zostaje to skasowane ale pojawia się cały czas jak się zacznie pisać kolejnego posta. Jeszcze by nie było problemu gdyby ten zaczęty post został w temacie, w którym zacząłem go pisać ale on również pojawia się w kolejny co też jest irytujące.

19.06.2026 09:39
Mutant z Krainy OZ
1.1
1
odpowiedz
Mutant z Krainy OZ
275
Farben
Image

sabaru
Dzwonek
Trzy kropki...
Ustawienia
Ustawienia www

A dzwonek przyczepiony pojawia sie u mnie tylko gdy przewijam watek forum od dolu do gory, gdy jade w dol strony to znika. Nie czytaj pod prąd :P

post wyedytowany przez Mutant z Krainy OZ 2026-06-19 09:41:03
Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl