Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Potrzebuję hasła do jednej z baz EBRARY

13.04.2013 16:38
1
doniczka
68
thomson

Potrzebuję hasła do jednej z baz EBRARY

Witam. Potrzebuję hasłą do jednej z baz internetowych zawierającej materiały do mojej pracy magisterskiej. Bazą tą jest Ebrary. Czy któryś z użytkowników GOL-a (najpewniej student jakiejś większej polskiej uczelni) mógłby podzielić się danymi do tej bazy? W zamian mogę zaoferować dane do logowania się w takich bazach jak JSTOR, QUESTIA, LITERATURE RESOURCE CENTER (nauki humanistyczne), ACCESS SCIENCE, ENVIRONMENT (nauki ścisłe), ABC CLIO, CQPRESS (nauki społeczne). Mój Uniwersytet zerwał umowę prenumeracyjną, a ponieważ piszę pracę w zupełnie innym mieście gdzie pracuję, niemożliwym jest dla mnie korzystanie z bazy na terenie uczelni. Będę bardzo ale to bardzo wdzięczny no i oczywiście mogę podać hasła nawet do wszystkich tych baz w zamian za tę jedną :)

13.04.2013 18:09
2
odpowiedz
doniczka
68
thomson

Moze spróbuje inaczej. Wiem, ze dostęp do tej bazy mają studenci Uniwersytetu Warszawskiego. Czy któryś z nich byłby w stanie podzielić się ze mną (i tylko ze mną) Numerem Karty Bibliotecznej i Hasłem do Konta Bibliotecznego? Żacy pomożcie komradowi w potrzebie :) Oczywiscie osoba to otrzyma ode mnie dostęp do ww baz a zaręczam, że jest w czym przebierać ponieważ sam korzystam.

Forum: Potrzebuję hasła do jednej z baz EBRARY