Forum Gry Filmy i Seriale Tech Ogólne Archiwum Regulamin

Forum: Potrzebny "świeży" save do American Truck Simulator.

02.02.2016 19:53
Nosferatu88
1
Nosferatu88
13
Legionista

Potrzebny "świeży" save do American Truck Simulator.

Mam dziwny problem w ATS. Gra działa, ale nie mogę stworzyć profilu. Gdy chcę to zrobić, gra po prostu się zwiesza i zostaje tylko zatrzymanie procesu. Reinstall nie pomaga. W desperacji ściągnąłem czyjś profil z sieci, wrzuciłem do odpowiedniego folderu i okazało się, że działa. Problem w tym, że takie profile z Internetu mają powłączane oszustwa (pieniądze, doświadczenie itd.), a ja chciałbym grać od początku i uczciwie. Poza tym nie da się zmienić imienia w już utworzonym profilu.

Stąd moja prośba - jeśli masz ATS, uruchom grę, stwórz nowy profil, może się nazywać po prostu "Paweł", reszta rzeczy losowo, bo mogę je sobie potem zmienić. W momencie, gdy gra chce ustawić sterowanie daj wstecz i gotowe - "goły" profil powinien być zrobiony. (sprawdzałem to w ETS 2, to bliźniacze gry). Po wszystkim spakuj profil w archiwum. Będzie w "Dokumenty/American Truck Simulator/Profiles/[folder o nazwie z cyrf i liter]". Jeśli już zacząłeś grać na swoim profilu będą dwa foldery. Ten dla mnie poznasz po tym, że nie będzie w nim folderu "save". Na koniec wrzuć plik na jakiś hosting i podaj link, albo wyślij na mail: corenick[małpiszon]gmail[kropka]com, ale lepiej na hosting, bo może komuś się przyda.

Będę ogromnie wdzięczny za pomoc. :)

02.02.2016 22:21
Nosferatu88
2
odpowiedz
Nosferatu88
13
Legionista

Podbijam.

03.02.2016 10:17
Nosferatu88
3
odpowiedz
Nosferatu88
13
Legionista

No to jeszcze podbiję.

03.02.2016 14:16
Nosferatu88
4
odpowiedz
Nosferatu88
13
Legionista

Ostatnie podbicie.

03.02.2016 14:31
kluha666
5
odpowiedz
kluha666
180
Catch the Rainbow

A gra oryginalna?

Forum: Potrzebny "świeży" save do American Truck Simulator.