poszukuję gry! podobne do bombermana

Forum Inne Gry
Odpowiedz
24.06.2010 23:33
1
odpowiedz
eloturafi
2
Junior

poszukuję gry! podobne do bombermana

Witam was. Mam problem.. więc pare lat temu grałem u kolegi w taką cholerne fajną wersje bombermana. Były tam rózne bronie..np. taka niby atomowa bomba.. karabiny bazuki.. zamrazacze..itp. i kurcze nie pamiętam tytułu.. chyba tytuł niebył nic związane z bombermanem niepamiętam. nie był to atomic bomberman czy dyna blast. Gra była ekstra i prosił bym was o pomoc.. moze ktos zna tytuł.pozdrawiam

01.11.2010 14:35
2
odpowiedz
krukilis
139
Generał

Podepne sie pod watek, poniewaz od dawna szukam gry w stylu Atomic Bombermana, jednak we wspolczesnym wydaniu. Dodam, ze chodzi mi o gre w wersji na PC i koniecznie z opcja multiplayer ;)

02.11.2010 08:45
3
odpowiedz
krukilis
139
Generał

Nikt nie ma pomyslu?

02.11.2010 09:02
Damian1539
4
odpowiedz
Damian1539
87
4 8 15 16 23 42

Znalazłem coś takiego jak "Bomberman Vs Digger" ale nie mam pojęcia czy Wam to odpowiada.

10.03.2011 17:34
5
odpowiedz
eloturafi
2
Junior

mineło kupe czasu ale udało mi sie przypomniec tytuł chodzi o "powrót bombera" ni cholerke nie moge znaleźć tej gry. gdyby ktoś mógł dać link do tej gry byłbym bardzo wdzięczny pozdrawiam.

Forum Forum Inne Gry
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl