PORZĄDNE słuchawki do 400zł

Forum Komputery
Odpowiedz
29.12.2011 12:32
1
odpowiedz
zanonimizowany558731
49
Pretorianin

PORZĄDNE słuchawki do 400zł

Sorki że znowu zakładam wątek jakich było dziesiątki ale może do tego czasu się coś nowego, lepszego pojawiło. Mianowicie, jakie byście polecali słuchawki do kwoty jak w temacie? Żeby bardzo dobrze grały, izolowały od otoczenia i były wygodne (mam dość duży baniak). Używane byłyby przede wszystkim do grania ale i czasem do muzyki lub filmów.
Z góry dziękuję za wszelkie propozycje! ;)

29.12.2011 12:56
Orzołek
2
odpowiedz
Orzołek
155
Haters gonna hate

Do słuchawek w tej cenie masz imo nieco zbyt słabą kartę dźwiękową. Chociaż zawsze lepsze to od integry.
Polecam przeczytać te artykuły
http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/
http://www.techfanatyk.net/polecane-sluchawki-nauszne-muzyczne/
Słuchawki muzyczne wcale do gier nie muszą być gorsze. Najczęściej jest właśnie tak, że te do muzyki najlepiej sprawdzą się w grach ( choć nie zawsze ).

29.12.2011 13:01
kaczor_donald
3
odpowiedz
kaczor_donald
54
1eden1edyny

Ja osobiście używam słuchawek Creative Tatcic 3D Alpha za 190 zł.Są bardzo wygodne,izolują od otoczenia,posiadają certyfikat THX,i są naprawdę duże.Odkryłem u nich tylko jedną wadę- mikrofon (który jest swoją drogą odczepiany) ma strasznie kiepsko przymocowaną "gąbkę" (czy jak to się tam nazywa) i często spada.

30.12.2011 14:48
4
odpowiedz
zanonimizowany156245
68
Konsul

Ja od jakiegoś czasu używam Sennheiser HD380 Pro i jestem zadowolony... imho mają bardzo dobry bass, co lubię :P... więc jak nie lubisz zbyt mocnego uderzenia, to nie polecam :P

W linku Orzołek'a możesz sobie o nich poczytać.

30.12.2011 18:11
PrzemoDZ
5
odpowiedz
PrzemoDZ
144
Legend

akhkharu --> Wcale nie mają bardzo mocnego basu- mają go dokładnie tyle ile go mieć powinny i jest całkiem przyjemny- szybki i z niskim zejściem, przez co może sie wydawać że słuchawki są przebasowione.

Johnny Mambo --> Wspomniane Senki HD380, Shure SRH440, Fostexy T7...
Przed kupnem koniecznie posłuchaj które ci najbardziej odpowiadają.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl