Porządne buty

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
27.05.2011 18:34
1
odpowiedz
zanonimizowany724777
23
Konsul

Porządne buty

Po latach chodzenia w różnego rodzaju adidasach stwierdziłem, że chciałbym się zaopatrzyć w jakieś porządniejsze, bardziej wytrzymałe i cięższe buty. Problem mam tylko w wyborze odpowiedniej marki/rodzaju. Nie chcę wyglądać jak metal, bo ta kultura mnie nie bawi.
Zastanawiam się Dr.Martens, Desantami, butami Bundeswehry albo amerykańskimi Jungle. Które z nich byłyby najlepsze? A może jakieś inne propozycje?
Dodam, że chciałbym wydać około 200zł. Może trochę więcej.

27.05.2011 18:36
2
odpowiedz
wiedenski_kurier
2
Generał

jak metal nie, ale jak pajac już jak najbardziej. baleriny se kup, będziesz się bardziej wyróżniał.

27.05.2011 18:52
3
odpowiedz
zanonimizowany724777
23
Konsul

Dlaczego jak pajac? Oo Powinienem popylać wszędzie w Air Maxach i ortalionie, nie?

27.05.2011 18:54
4
odpowiedz
wiedenski_kurier
2
Generał

to już nie można nigdzie dostać normalnych półbutów, tylko albo air maxy albo bundeswehry? :/

27.05.2011 18:58
5
odpowiedz
zanonimizowany724777
23
Konsul

Szczerze mówiąc znam maksimum dwie osoby, które chodzą w wojskowych butach, więc nie wiem skąd stwierdzenie "albo air maxy albo bundeswehry".
Po drugie: czemu tak bardzo przeszkadza ci, że chcę kupić sobie właśnie buty w tym stylu?

27.05.2011 20:05
😊
6
odpowiedz
Dycu
65
zbanowany QQuel

Bo ludzie kupujący sobie buty "w tym stylu" wyglądają zabawnie ^^

27.05.2011 20:38
SULIK
7
odpowiedz
SULIK
270
olewam zasady

Ja jakiś rok temu zakupiłem sobie takie:
http://www.militaria.pl/protektor_s_a_/buty_protektor_grom-1_(743)_p5237.xml

wygodne, nieprzemakalne, przewiewne - tylko trzeba kupić sobie do nich odpowiednie skarpety (oddychające :P ), dość lekkie jak na ten typ.

W sam raz pogody takie jak można ostatnio zaobserwować, raz słońce, raz deszcz... oczywiście spodnie na zewnątrz, a nie wewnątrz cholewki, i wyglądają jak normalne, z tym, że wytrzymalsze.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl