Porządne buty
Po latach chodzenia w różnego rodzaju adidasach stwierdziłem, że chciałbym się zaopatrzyć w jakieś porządniejsze, bardziej wytrzymałe i cięższe buty. Problem mam tylko w wyborze odpowiedniej marki/rodzaju. Nie chcę wyglądać jak metal, bo ta kultura mnie nie bawi.
Zastanawiam się Dr.Martens, Desantami, butami Bundeswehry albo amerykańskimi Jungle. Które z nich byłyby najlepsze? A może jakieś inne propozycje?
Dodam, że chciałbym wydać około 200zł. Może trochę więcej.
jak metal nie, ale jak pajac już jak najbardziej. baleriny se kup, będziesz się bardziej wyróżniał.
Dlaczego jak pajac? Oo Powinienem popylać wszędzie w Air Maxach i ortalionie, nie?
to już nie można nigdzie dostać normalnych półbutów, tylko albo air maxy albo bundeswehry? :/
Szczerze mówiąc znam maksimum dwie osoby, które chodzą w wojskowych butach, więc nie wiem skąd stwierdzenie "albo air maxy albo bundeswehry".
Po drugie: czemu tak bardzo przeszkadza ci, że chcę kupić sobie właśnie buty w tym stylu?
Bo ludzie kupujący sobie buty "w tym stylu" wyglądają zabawnie ^^
Ja jakiś rok temu zakupiłem sobie takie:
http://www.militaria.pl/protektor_s_a_/buty_protektor_grom-1_(743)_p5237.xml
wygodne, nieprzemakalne, przewiewne - tylko trzeba kupić sobie do nich odpowiednie skarpety (oddychające :P ), dość lekkie jak na ten typ.
W sam raz pogody takie jak można ostatnio zaobserwować, raz słońce, raz deszcz... oczywiście spodnie na zewnątrz, a nie wewnątrz cholewki, i wyglądają jak normalne, z tym, że wytrzymalsze.