Poradniki i abonament GolMax

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
09.10.2011 21:33
1
odpowiedz
zanonimizowany699065
2
Legionista

Poradniki i abonament GolMax

Witam,

Posiadając około 770 punktów Goli postanowiłem wymienić je na miesięczny abonament GolMax. Wszystko pięknie cacy, tylko że sam abonament tak jakby nie działał i jakbym go nie posiadał. Nie mogę oglądać w pełni poradników, nic. Dziwniejsze jest to, że chciałem zobaczyć poradnik do Red Dead Redemption, a samą grę zakupiłem spory czas temu z tego konta w tym serwisie i powinienem mieć do tego poradnika dostęp pomimo abonamentu (Przecież chyba po coś pisze, że jest wsparcie do tego produktu w postaci poradników itp.?)
Więc ja się pytam. O co chodzi z tym i dlaczego GoL widzi, tak jakbym nie miał abonamentu?

09.10.2011 21:33
2
odpowiedz
gnoll
161
Legend

A wylogowałeś i zalogowałeś się ponownie?

09.10.2011 21:38
😊
3
odpowiedz
zanonimizowany699065
2
Legionista

Dzięki! Poskutkowało. Banalny sposób, a nawet nie wpadłem na to. Ale i tak dostęp chociażby do poradnika do gry RDR powinienem posiadać pomimo abonamentu, gdyż wcześniej ową grę zakupiłem i powinienem posiadać pełne wsparcie, więc dziwne.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl