Hej
Premiery GTA V i Wiedźmina 3 na PC już w sumie za niedługo. Potrzebuję kompa na którym mógłbym 'śmigać' w 2014 roku, w grach. Mogę przeznaczyć 2000 zł. Monitor, głośniki, klawiatura, mysz, słuchawki - niepotrzebne. Chodzi mi tylko o sam komputer. 2 lata temu kupowałem komputer na allegro...... głupio zrobiłem, lepiej złożyć, ale ja nie bardzo znam się na tym. Chcę by wydajność gier była jak największa. Z góry dzięki za pomoc.
Napisz w tym watku: https://www.gry-online.pl/forum/skladamy-komputer-czesc-71/z3c30edd?N=1
Ale chociaz zobacz co jest we wstepniaku :]
za 2k to ps4 :], pograsz długo bez upgrade'u i wszystkie gry pójdą i będą optymalizowane pod Twój sprzęt :p
za 2k to raczej nie dla gracza tylko normalnego użytkownika
sama karta graficzna dobra dla gracza kosztuje 2k i więcej :)
[4] hahahahhahahahahhahahahh dobre...
za swojego gtx'a 670 dałem coś koło 1600 prawie rok temu i jeszcze przez długi długi czas nic go nie zagnie, także nie popisałeś się
co do tematu oczywiście że za te 2tysiące coś złożysz i pograsz jeszcze długi czas zaczynając na grach 2012 może ultra, 2013 wysokich/średnich i tak dalej i tak dalej, co jeśli troszeczkę pomyśleć daje przewagę ps4 i to by było na tyle w temacie